Didactiek

Momento - de totaaloplossing

Een overkoepelend dashboard, de beste educatieve content en snelle devices

In de markt neemt de vraag naar een totaaloplossing op het gebied van digitaal leren toe. Veel leerkrachten en schoolteams zijn op zoek naar de beste educatieve content, in combinatie met een betaalbaar en kwalitatief goed leerlingdevice én een compleet overzicht van de leerresultaten van hun leerlingen. Mét maximale keuzevrijheid.

U wilt immers zelf voor een leeroplossing en organisatievorm kunnen kiezen die bij uw visie en werkwijze past. De grote uitgeverijen en de schoolleveranciers Heutink, de Rolf groep en Reinders hebben hun krachten gebundeld en presenteren u een laagdrempelig totaalconcept: Momento. 

De totaaloplossing Momento bestaat uit 3 onderdelen

  1. Een vakoverstijgend dashboard voor de leerkracht.
  2. Vertrouwde educatieve content van topkwaliteit.
  3. Keuze uit snelle devices van verschillende merken

 

Op welk moment u dus ook in wilt stappen, Momento biedt u altijd de ondersteuning die u nodig hebt. Digitalisering kan namelijk zo klein of groot aangepakt worden als voor uw school wenselijk. Wij bieden volledige ondersteuning op dit gebied: van de aanleg van de infrastructuur tot training voor het gebruik van Momento. We hebben de beste educatieve content geselecteerd en snelle devices voor een uitstekende kwaliteit.

Meer informatie

We kunnen ons voorstellen dat u nieuwsgierig bent geworden. Dat u staat te popelen om de mogelijkheden van Momento voor uw school te ontdekken. Daarom hebben we in het menu aan de linkerkant van deze pagina alles samengevat over de visie van Momento en het Momento Dashboard.

Ook vindt u hier meer informatie over de Momento Device Deals. Snelle devices speciaal voor het onderwijs van vandaag voor een messcherpe prijs. Wilt u het gesprek aangaan met uw collega's, uw directeur of andere mensen uit het onderwijs?
Download dan hieronder het Momento vijfluik om alles informatie overzichtelijk bekijk elkaar te hebben. Of bekijk de introductiefilm over Momento, die in een paar minuten duidelijk weergeeft waar Momento voor ingezet kan worden.

 

 

 

Kortom, kiezen voor Momento betekent kiezen voor de juiste methode. Een sterke visie op leren, gekoppeld aan de beste educatieve content op snelle devices. Met Momento bent u klaar voor de toekomst en hebt u alles in om huis om digitalisering binnen uw school vorm te geven.

 

   

 

Momento is een initiatief van

 

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • 100+ jaar ervaring
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Grootste assortiment
  • Direct uit voorraad leverbaar (m.u.v. meubilair & ICT)