Klantenservice

Heutink informatiecentrum

 

 

 

 

 

 

         

 

Een bron van inspiratie

Ons informatiecentrum is een bron van inspiratie voor iedereen die iets met educatie en ontwikkeling te maken heeft. In de vestiging in Rijssen is ons assortiment te zien en beleven. Het werkt prettig wanneer u de materialen echt in eigen handen kunt nemen om tot een gedegen keuze te komen. Kom naar Rijssen om zelf aan de slag te gaan met methodes, ontwikkelingsmateriaal en additioneel materiaal. U bent van harte welkom! 

Methodestudie

Wanneer u een nieuwe methode wilt aanschaffen is het fijn om alle opties naast elkaar te leggen en hier over voorgelicht te worden. Of u nu zelf de boeken in wilt of gericht geïnformeerd worden door onze adviseurs. U kunt terecht bij Heutink. Alleen, in een commissie of als team. Alles is mogelijk. 

Informatie- en inspiratiemiddagen

Ieder jaar worden er diverse informatie- en inspiratiemiddagen georganiseerd. Bij deze middagen staat er telkens één vakgebied of thema centraal.

De informatiemiddagen worden georganiseerd i.s.m. de educatieve uitgevers van de meest actuele methodes. In maximaal 3 informatieve rondes informeren wij u over de nieuwste methodes en ontwikkelingen binnen één vakgebied.

Nieuw zijn de inspiratiemiddagen met boeiende gastsprekers en workshops. Bedoeld om u te inspireren over actuele onderwerpen. Houdt u onze website hiervoor in de gaten of neem een kijkje op de eventkalender voor de reeds geplande middagen.

Op de website staat in het deel met Kennis en Inspiratie meer informatie over de verschillende middagen, met beschrijvingen van de verschillende workshops.

 


Uw studiedag in ons informatiecentrum

Laat vanaf nu uw studiedag in één van onze informatiecentra plaatsvinden. Uw eigen indeling en onderwerpen, waar nodig ondersteund door onze adviseurs.

Materialen bekijken en beleven

Bent u geïnteresseerd in ons assortiment maar wilt u het materiaal echt even zien en beleven? Dit is mogelijk in ons informatiecentum. U kunt tevens terecht voor:

 • methodes bestuderen en vergelijken
 • educatief materiaal voor een bepaalde leerling of problematiek bekijken
 • handelend materiaal zoeken bij een bepaald vakgebied
 • aanschaf van zelfstandig werk materiaal
 • verouderd materiaal vernieuwen
 • inventariseren van ontwikkelingsmateriaal en eventuele hiaten opvullen 
   

Informatiecentrum Rijssen

Morsweg 10
7461 AG Rijssen
Tel: 0548 - 53 67 66
E-mail: e.ogink@heutink.nl

Wilt u ons informatiecentrum bezoeken?
Dat kan! Neem contact met ons op voor een afspraak.

 

 

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

 • 100+ jaar ervaring
 • Klantbeoordeling 8,2
 • Grootste assortiment
 • Direct uit voorraad leverbaar (m.u.v. meubilair, ICT & Science)