ICT & Multimedia

Heutink brengt onderwijs en ICT samen

De toekomst binnen handbereik

Ook op gebied van ICT is Heutink een absolute totaalleverancier. Naast eigen hard- en software biedt Heutink ICT o.a. een digitale leer- en werkomgeving, interactieve leermiddelen, IT-infrastructuren en begeleiding & advies om het maximale uit deze middelen te halen.
 

 

 

Overstijgende visie

ICT in het onderwijs gaat allang niet meer over techniek alleen. Het gaat erom technologie zó in te zetten zodat kinderen tot nog beter leren kunnen komen.
Met aandacht voor een voortdurende stroom aan nieuwe ontwikkelingen en thema’s
zoals mobility, de cloud en single sign-on. Heutink ICT heeft de overstijgende visie
om het onderwijs over de volle breedte terzijde te staan.

 

   

Overal in het onderwijs

Binnen het totaalaanbod, dat onder andere bestaat uit interactieve leermiddelen en training & advies, is de laatste jaren steeds meer nadruk komen te liggen op de ontwikkeling van online toepassingen zoals bijvoorbeeld Mijn Omgeving Online (MOO), welke inmiddels al meer dan 400.000 gebruikers kennen. Gebruikersgemak en efficiëntie voorop, voor zowel de leerling als de leerkracht.

 

Voorop in kennis en ervaring

Heutink ICT is in 1998 ontstaan door een samenwerking tussen Lesscher IT en Heutink. Door de samenwerking tussen beide partijen komen techniek en onderwijs samen en zetten wij grote stappen binnen de integratie van ICT in het onderwijs. Naast het primair onderwijs bedienen wij ook bovenschoolse besturen, de kinderopvang, het voortgezet onderwijs, het beroepsonderwijs en universiteiten. 

Meer informatie

Bekijk onze online leeromgevingen, netwerken, trainingen en interactieve leermiddelen door op het item van uw keuze te klikken in de navigatie links in beeld of neem voor meer informatie over ICT voor uw organisatie contact op met uw adviseur

 

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • 100+ jaar ervaring
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Grootste assortiment
  • Direct uit voorraad leverbaar (m.u.v. meubilair & ICT)