Meubilair

Hotsofa - award winner & social wonder

De ruimte optimaal benutten

Door activiteiten slim te combineren ontstaat zichtbaar en onzichtbaar ruimte voor meerdere functionaliteiten. Denken vanuit de gebruiker en zijn ruimtebeleving kan daarbij helpen. Vaste, noodzakelijke elementen kunnen worden benut. Wel eens gedacht aan het gebruiken van de verwarming als zitje?

Take a seat on the heat

In veel scholen staan verwarmingselementen langs het raam. Deze zorgen voor warmte maar maken de ruimte bij het raam ook onbruikbaar. Hotsofa biedt de eerste echte meubeloplossing: het transparante ontwerp garandeert het behoud van de warmte-afgifte, terwijl het lineaire design en de afwerking Hotsofa een architectorale allure geven.

De enige bank die geen ruimte neemt, maar juist ruimte geeft!


Award winner & social wonder

Heutink is exclusief Hotsofa dealer voor het onderwijs. De elementen van Hotsofa veranderen de verwarming in een comfortabele zitplaats en creëren zo een ontmoetingsplaats bij het raam. Daarmee is Hotsofa de enige bank die geen ruimte neemt, maar juist ruimte geeft!                    
 

                  

De bank is licht van gewicht, makkelijk verplaatsbaar en is te customizen. Doordat de bank in twee richtingen aan elkaar kan worden geschakeld kunnen grote zitobjecten worden samengesteld. Enorm slim bedacht, mooi om te zien maar vooral heel praktisch en ruimtebesparend. Niet voor niets won Hotsofa de Red Dot product design award 2016.

Kostenbesparend & duurzaam

Hotsofa geeft een afgeschreven radiator een nieuwe gebruikscyclus en draagt zo bij aan kostenbesparing en duurzaamheid.

Daarom Hotsofa

 Voor iedereen | Voor kinderopvang, basis- voortgezet en hoger onderwijs.
 Overal | In de teamkamer, op de groep, in de klas en de centrale ruimtes.

 Luxe materialen | Wollen stoffen van Kvadrat, poten van hooglans RVS.
 Veilig | Afgerond, zacht en een mooie verstopplek.
 Standaad en maatwerk | 4 standaard maten en maatwerk tot op de mm nauwkeurig.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit unieke product en de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan gerust contact op met Bart van Aartsen via telefoonnummer 0548 - 53 66 58 of per e-mail. Kijk voor alle details over deze zitoplossing ook eens op de website van Hotsofa. 

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • 100+ jaar ervaring
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Grootste assortiment
  • Direct uit voorraad leverbaar (m.u.v. meubilair, ICT & Science)