Klantenservice

Heutink hotSPOT

Showroom voor projectinrichting

Bent u bezig met een nieuwe inrichting, vervangend meubilair of een ander inrichtingsvraagstuk? Kom dan naar de Heutink hotSPOT: dé plek om in co-creatie met ons tot een inrichting gestoeld op uw onderwijsvisie te komen. Op deze locatie met showrooms voor basis- en voortgezet onderwijs staan ontmoeten, brainstormen en bekijken centraal.

Benieuwd naar de Heutink hotSPOT? In onze video van slechts 1,5 minuut ziet u hoe u zich kunt laten inspireren op deze locatie!

> Bekijk de video

Veilig 'in het echt' afspreken in de hotSPOT

De Heutink hotSPOT is een veilige plek om ‘in het echt’ in gesprek te gaan. We houden hier uiteraard rekening met de huidige richtlijnen. En dat praat toch nét wat prettiger dan via telefoon en videocalls wat ons betreft. En omdat we er met tijdblokken kunnen werken is het er gegarandeerd een stuk minder druk dan bij u op school!

Dé plek voor inspiratie en advies

De Heutink hotSPOT, een locatie van Heutink en Heutink ICT, laat u kennismaken met het inrichten vanuit (onderwijs)visie. De hotSPOT bestaat uit twee ruimtes: één voor het primair onderwijs en één voor het voortgezet onderwijs. In beide ruimtes zijn de nieuwste inrichtingscreaties te bewonderen, vindt u voorbeelden van vertrouwde én innovatieve meubels, de vele mogelijke materiaalsoorten, verrassende inrichtingsvoorbeelden en -oplossingen.

Door de vele voorbeelden en inspirerende inrichting van de ruimte zelf is de Heutink hotSPOT een fijne, effectieve plek om te brainstormen en kunnen we u heel gericht van het best passende advies voorzien. Bijkomend voordeel van de hotSPOT: doordat we deze gezamenlijk gebruiken met onze collega’s van Heutink ICT kunnen we desgewenst ook het ICT-component meenemen in het inrichtingsvoorstel.


Dit kunt u verwachten in de Heutink hotSPOT

Bij een bezoek aan onze hotSPOT wordt u begeleid door uw Heutink-adviseur(s). Samen doen we ideeën op aan de hand van de in de showroom getoonde voorbeelden, maken we plannen en ontstaan oplossingen. Na uw bezoek is het tijd om te reflecteren, uw wensen uit te werken en te finetunen. Tot slot hakken we knopen door en gaan we aan de slag met het realiseren van een inrichting die past bij de visie van uw school.

Voor wie

Voor iedere leraar/lerares, (praktijk)docent(e), teamleider, bestuurder of directeur/directrice in het basis- en voortgezet onderwijs die nadenkt over nieuw meubilair of een nieuwe inrichting is het interessant om een bezoekje te brengen in de Heutink hotSPOT.

Bent u:

 • lerares op een basisschool en jullie willen nieuwe, eigentijdse tafels en stoelen voor verschillende lokalen.
 • directeur van een basisschool en zoekt naar een effectieve manier van het indelen van klaslokalen met ruimte voor opslag van spullen.
 • docent Techniek op een school in het voortgezet onderwijs en zoekt naar een innovatieve manier van lesgeven. Tip: bekijk de chameleonwand!
 • teamleider op een school in het voortgezet onderwijs waar jullie steeds meer projectmatig en in groepen willen werken.
 • op een andere wijze betrokken bij de aanschaf van nieuw meubilair of
  (her)inrichtingsvraagstukken?

Dan is de Heutink hotSPOT een goed startpunt! Want hoe mooi is het dan dat u samen met uw Heutink-adviseur(s) een kijkje kunt nemen op een locatie waar nieuwe inrichtingscreaties, voorbeelden van meubilair, verschillende materiaalsoorten en innovatieve inrichtingsoplossingen te zien zijn? 

Waar is de Heutink hotSPOT?

Lage Biezenweg 3
4131 LV Vianen
De Heutink hotSPOT bevindt zich in het pand Office Three
Route

Bezoekje brengen?

Bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe inrichting en wilt u in dit proces gebruik maken van de ervaring en het uitgebreide aanbod van Heutink? En lijkt het u wat om gezamenlijk tot de best passende inrichting voor uw organisatie te komen? Maak dan een afspraak met uw adviseur voor een bezoekje aan de Heutink hotSPOT!

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

 • 100+ jaar ervaring
 • Klantbeoordeling 8,2
 • Grootste assortiment
 • Direct uit voorraad leverbaar (m.u.v. meubilair, ICT & Science)