Klantenservice

Heutink hotSPOT

Showroom voor projectinrichting

Heutink en Heutink ICT beschikken over een prachtig ontmoetingspunt met showrooms voor basis- en voortgezet onderwijs waar ontmoeten, brainstormen en bekijken centraal zullen staan: de Heutink hotSPOT. Hier kunt u samen met uw Heutink-adviseur een afspraak maken. Er is hier voldoende ruimte om te voldoen aan de corona-richtlijnen.

Dé plek voor inspiratie en advies

De Heutink hotSPOT laat u kennismaken met het inrichten vanuit (onderwijs)visie. De hotSPOT bestaat uit twee ruimtes: één voor het primair onderwijs en één voor het voortgezet onderwijs. In beide ruimtes zijn de nieuwste inrichtingscreaties te bewonderen, vindt u voorbeelden van vertrouwde én innovatieve meubels, de vele mogelijke materiaalsoorten, verrassende inrichtingsvoorbeelden en -oplossingen.

Door de vele voorbeelden en inspirerende inrichting van de ruimte zelf is de Heutink hotSPOT een fijne, effectieve plek om te brainstormen en kunnen we u heel gericht van het best passende advies voorzien. Bijkomend voordeel van de hotSPOT: doordat we deze gezamenlijk gebruiken met onze collega’s van Heutink ICT kunnen we desgewenst ook het ICT-component meenemen in het inrichtingsvoorstel.


Een schets van de ruimte voor het primair onderwijs.

Dit kunt u verwachten in de Heutink hotSPOT

Bij een bezoek aan onze hotSPOT wordt u begeleid door uw Heutink-adviseur(s). Samen doen we ideeën op aan de hand van de in de showroom getoonde voorbeelden, maken we plannen en ontstaan oplossingen. Na uw bezoek is het tijd om te reflecteren, uw wensen uit te werken en te finetunen. Tot slot hakken we knopen door en gaan we aan de slag met het realiseren van een inrichting die past bij de visie van uw school.


Een schets van de ruimte voor het voortgezet onderwijs.

Voor wie

Voor iedere leraar/lerares, (praktijk)docent(e), teamleider, bestuurder of directeur/directrice in het basis- en voortgezet onderwijs die nadenkt over nieuw meubilair of een nieuwe inrichting is het interessant om een bezoekje te brengen in de Heutink hotSPOT.

Bent u:

 • lerares op een basisschool en jullie willen nieuwe, eigentijdse tafels en stoelen voor verschillende lokalen.
 • directeur van een basisschool en zoekt naar een effectieve manier van het indelen van klaslokalen met ruimte voor opslag van spullen.
 • docent Techniek op een school in het voortgezet onderwijs en zoekt naar een innovatieve manier van lesgeven. Tip: bekijk de chameleonwand!
 • teamleider op een school in het voortgezet onderwijs waar jullie steeds meer projectmatig en in groepen willen werken.
 • op een andere wijze betrokken bij de aanschaf van nieuw meubilair of
  (her)inrichtingsvraagstukken?

Dan is de Heutink hotSPOT een goed startpunt! Want hoe mooi is het dan dat u samen met uw Heutink-adviseur(s) een kijkje kunt nemen op een locatie waar nieuwe inrichtingscreaties, voorbeelden van meubilair, verschillende materiaalsoorten en innovatieve inrichtingsoplossingen te zien zijn? In de Heutink hotSPOT in Vianen kan dat! Er is hier voldoende ruimte om te voldoen aan de corona-richtlijnen.

Waar is de Heutink hotSPOT?

Lage Biezenweg 3
4131 LV Vianen
De Heutink hotSPOT bevindt zich in het pand Office Three
Route

Bezoekje brengen?

Bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe inrichting en wilt u in dit proces gebruik maken van de ervaring en het uitgebreide aanbod van Heutink? En lijkt het u wat om gezamenlijk tot de best passende inrichting voor uw organisatie te komen? Maak dan een afspraak met uw adviseur voor een bezoekje aan de Heutink hotSPOT!

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

 • 100+ jaar ervaring
 • Klantbeoordeling 8,2
 • Grootste assortiment
 • Direct uit voorraad leverbaar (m.u.v. meubilair, ICT & Science)