Trainingen

Educatiemaster

Professionalisering van uw organisatie

Educatiemaster biedt diverse vakinhoudelijke artikelen gebundeld binnen één digitaal platform. Ideaal voor de professionalisering van de medewerkers van uw organisatie. Met Educatiemaster heeft u toegang tot duizenden artikelen uit bekende vakliteratuur binnen het onderwijs. Wáár en wánneer u maar wilt.

Educatiemaster sluit aan op het actieplan Leraar 2020. Hierin wordt beschreven hoe de professionele kwaliteit van leraren en schoolleiders kan worden verbeterd, zodat de best mogelijke kwaliteit van onderwijs kan worden gerealiseerd. Met de concrete invulling van Educatiemaster draagt u bij aan een structurele invulling van (zelf-)educatie van leerkrachten. Daarnaast wordt de kennisdeling tussen leerkrachten onderling en scholen gestimuleerd.

Uw persoonlijke account

Educatiemaster biedt u de mogelijkheid een abonnement te kiezen wat bij u past. De door u aangegeven gebruikers krijgen eigen accountgegevens per mail toegestuurd. Per gebruiker wordt er een profiel aangemaakt, gebaseerd op de interesses van de gebruiker en op de taken die de gebruiker uitvoert op school. Elke gebruiker kan in zijn account zijn eigen leesgeschiedenis bijhouden, hij kan zijn eigen leeslijst maken en kan interessante artikelen delen met anderen. De gebruiker wordt per mail op de hoogte gehouden van interessante artikelen en krijgt passende leestips. Op deze manier wordt iedere gebruiker gericht aangemoedigd te blijven lezen en ervaren ze dat het lezen van vakliteratuur goed en leuk is!

Download

Flyer Educatiemaster 

Meer informatie

Neem voor meer informatie over Educatiemaster contact op met Heutink Trainingen 
via training@heutink.nl of 0548 - 53 66 07.

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • 100+ jaar ervaring
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Grootste assortiment
  • Direct uit voorraad leverbaar (m.u.v. meubilair & ICT)