ICT & Multimedia

Deklas.nu

De beste van de klas

Deklas.nu, ooit het eerste specifieke netwerkconcept voor het onderwijs, vormt vandaag de dag het hart van de ICT op zo’n 1500 scholen (in totaal zo’n 80.000 pc’s!). Kenmerken van deklas.nu 3: ongekend beheergemak en volop functionaliteiten en mogelijkheden voor online leren en communiceren.

Deklas.nu maakt het makkelijk

De cloud is een fantastische ontwikkeling die het onderwijs ongekende mogelijkheden biedt. Toch zal lokale ICT altijd een rol blijven spelen. Een goede infrastructuur blijft onmisbaar,
en deklas.nu voorziet daar compleet in.

   

De cloud is een fantastische ontwikkeling die het onderwijs ongekende mogelijkheden biedt. Toch zal lokale ICT altijd een rol blijven spelen. Een goede infrastructuur blijft onmisbaar, en deklas.nu voorziet daar compleet in. Met beproefde en betrouwbare en hard- en software. En vooral, met het beheergemak waarmee deklas.nu zo populair is geworden onder ICT-coördinatoren. Printers instellen, software aanbieden die nog niet geschikt is voor de cloud, schijven slim delen en nog veel meer beheertaken: deklas.nu maakt ’t makkelijk.  

Klaar voor de toekomst

Net als in voorgaande versies van deklas.nu draait de netwerkomgeving in de jongste versie - deklas.nu 3 - in principe op een server die op de schoollocatie staat. Daarbij is deklas.nu 3 wel degelijk helemaal klaar voor de cloud en is het mogelijk om compleet de cloud in te gaan.

   

MOO-geïntegreerd

Deklas.nu 3 wordt standaard geleverd met een spectaculaire toevoeging waar nog veel meer cloud-toekomst in zit: MOO (Mijn Omgeving Online). Het leer- en communicatieplatform dat vanuit één helder startscherm een wereld aan mogelijkheden biedt.

 

Downloads

Brochure Deklas.nu

Meer informatie

Neem voor meer informatie over Deklas.nu contact op met uw adviseur of kijk op deklas.nu

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • 100+ jaar ervaring
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Grootste assortiment
  • Direct uit voorraad leverbaar (m.u.v. meubilair & ICT)