Klantenservice

Werken en leren op afstand: samen sterk

Ineens is alles anders, niets lijkt meer gewoon

Een crisis stelt je op de proef. Het vraagt veel van ieders flexibiliteit, vindingrijkheid en verantwoordelijkheid en zet alle betrokkenen op scherp. Procedures worden omgegooid, regels worden aangescherpt en maatregelen nauwgezet opgevolgd. Maar ondanks dat alles anders lijkt, zijn sommige dingen gelukkig en in ieder geval nu nog heel ‘gewoon’ bij Heutink:

            
 

We zijn er gewoon

 

We leveren gewoon

 

We helpen gewoon

  Lees meer >   Lees meer >   Lees meer >

 

Verbondenheid ondanks Social distance

Samen aanpakken en samen een oplossing bedenken om (zo) goed (mogelijk) onderwijs en opvang te kunnen blijven bieden. Dát is waar we voor gaan. Of dat nu betekent dat we de komende tijd onverminderd doorgaan met het digitaal beschikbaar maken van werkboeken, extra werken, ook ’s avonds bereikbaar zijn, uw (school)materialen rechtstreeks leveren bij ouders, digitaal leren en werken waar mogelijk drempelloos faciliteren of wat dan ook…. Niemand kan dit alleen. Samen staan we sterk!

Persoonlijke hulp, praktische tips en handige links

Alles over onze bereikbaarheid

Onze adviseurs en verkoopmedewerkers staan elke dag nog steeds voor u klaar om te helpen bij uw vragen. Nieuw: schakel snel met een van onze medewerkers via de chat op heutink.nl

   

Lees meer > 

   

Alles over uw bestelling, aanvraag en levering

Gelukkig kunnen we op dit moment alle al geplaatste én nieuwe bestellingen gewoon zoals u gewend bent verzorgen. Meer weten over uw offerte, bestelling of bezorging in deze hectische tijd?

 

Lees meer > 

   

Alles voor uw organisatie, team, kinderen en hun ouders/verzorgers

We hebben een handige pagina ingericht waarop we tips, activiteiten en meer voor leren en werken op afstand hebben verzameld. Deze pagina wordt doorlopend aangevuld.

 

Lees meer >

   


Oneindig trots op onderwijzend
en zorgend Nederland

Dat deze uitzonderlijke situatie ondanks alles ook iets moois teweegbrengt bleek de afgelopen dagen en weken: hartverwarmend was het om gedurende de afgelopen roerige weken te zien wat een tomeloze energie er is binnen het onderwijs en de kinderopvang.  

                                                

Ongekend hoe gepassioneerd organisaties en hun teams aan de slag gingen met alternatieve manieren om opvang te kunnen blijven garanderen en goed onderwijs te kunnen blijven leveren: misschien koos u voor het aanbieden van fysiek leer- en werkmateriaal, of heeft u juist alles digitaal klaargezet.... Hoe dan ook heeft u alles op alles gezet om de kwaliteit waar u voor staat te kunnen blijven aanbieden.
Iets om trots op te zijn!

 

Denk aan uzelf, zorg voor elkaar en hou vol!

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • 100+ jaar ervaring
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Grootste assortiment
  • Direct uit voorraad leverbaar (m.u.v. meubilair, ICT & Science)