Trainingen

Blended learning

 

Verbinden van professionals en specialisten met als doel jou beter laten presteren! Dat is wat wij doen. Maak samen met ons de verbinding tussen online leren en offline leren, want wij gaan uit van het principe dat professionals in het Primair Onderwijs en de Kinderopvang het meeste leren door een combinatie te maken tussen kennis & vaardigheden én tussen online & offline leren.

Heutink trainingen biedt bij deze combinatie een online leeromgeving met daarin 4 leeroplossingen: e-learning, webinars, essentials en HRM tools. Samen met onze partners kunnen wij op deze manier een blended learning traject samenstellen.  

Lees meer over onze online leeroplossingen.

Wat is blended learning?

Wij omschrijven blended learning als een combinatie tussen online & offline leren én tussen individueel & groepsleren. Wij adviseren om blended learning vorm te geven door individueel online voorbereiding te treffen op een offline groepsmoment. Concreet kan dit zijn dat iedereen online een e-learning cursus Meldcode Kindermishandeling volgt, vervolgens komt er een teamvergadering waarin offline een protocol met afspraken wordt opgesteld. Er zijn natuurlijk veel diverse voorbeelden van blended learning, neem contact met ons op om samen na te denken over de vormgeving van een blended learning traject of lees hieronder de voorbeelden die wij met onze partners hebben ontwikkeld.

Voorbeelden


Samen met Onderwijsadvies en Heutink ICT proberen we steeds concreter invulling te geven aan blended learning en blijven we dit ook telkens aanscherpen op basis van ervaringen uit de praktijk. Zo biedt Onderwijsadvies een opleiding tot specialist gedrag aan en biedt Heutink ICT de cursus 21st Century Skills aan.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Helenie Holster via mail of telefoonnummer 0548 536 607.

                     

                          

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • 100+ jaar ervaring
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Grootste assortiment
  • Direct uit voorraad leverbaar (m.u.v. meubilair & ICT)