Trainingen

Heutink trainingen

Heutink trainingen maakt leren persoonlijk!

Tijden veranderen en ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Om bij de tijd te blijven in deze digitalisering en 21e eeuw met vernieuwende software en methoden houdt in dat de professionele ontwikkeling van de leraar een topprioriteit heeft. Naast het verplichtende karakter vanuit de cao en de koppeling met Wet BIO, het bekwaamheidsdossier en de gesprekscyclus dwingt het beleid van de overheid ons ook nog eens extra op opbrengsten bij de kernvakken. We worden door de inspectie afgerekend op resultaten.

We moeten klaar zijn voor de toekomst, “Onderwijs 2032”, klaar om onze weg te vinden in al deze ontwikkelingen en dat op ons eigen tempo en passend bij onze eigen visie. We moeten kritisch vaststellen waar we nu staan en waar ons ambitieniveau ligt, wat is onze visie, waar willen we met ons team aan werken en hoe doen we dat?

Welke visie heeft uw schoolteam of uw organisatie en hoe kunt u daar een passend professionaliseringsbeleid op voeren? Welke keuze moet uw team maken en welke rol vervult de directie, ICT-er, IB-er, leraren en ook het ondersteunend personeel?

Heutink trainingen is uw gespreks- en kennispartner als het gaat om het maken van een bewuste en verantwoorde keuze voor professionalisering van uw organisatie.

Ons aanbod trainingen en e-learning

 Online leren

 Blended learning

 LEGO Education

 Methode-implementatie

 ICT training & advies

 Vakliteratuur

 Schoolleiders primair onderwijs 


Onze partners

                                           

Trainingswijzer


Handig! onze trainingswijzer met informatie over onze trainingen inclusief tips en ideeën. U kunt de Trainingswijzer aanvragen door een mail te sturen naar Heutink Trainingen via training@heutink.nl onder vermelding van ´Aanvraag trainingswijzer´. Wij zullen er dan voor zorgen dat u zo snel mogelijk een Trainingswijzer ontvangt.

Meer informatie

Wilt u weten hoe u van uw organisatie een lerende organisatie kunt maken? Neem dan contact op met Heutink Trainingen via training@heutink.nl of 0548-53 66 07. 

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • 100+ jaar ervaring
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Grootste assortiment
  • Direct uit voorraad leverbaar (m.u.v. meubilair & ICT)