Meubilair

Techni Meubel

De vonken spatten er vanaf 

De productiehal puilt uit, het bruist van de activiteiten en het ruikt naar staal in bewerking. Kortom, de vonken spatten er van af bij Techni Meubel in Dongen.

Hoogstaand meubilair voor Binask- & technieklokalen

Techni Meubel heeft kwalitatief excellente producten op ambachtelijke wijze geproduceerd. Daarmee hebben we een goede naam in de onderwijsmarkt in Nederland en België verworven op het gebied van meubilair voor Biologie-, Natuurkunde- en Scheikundelokalen. Ook staan we bekend om onze inrichting voor technieklokalen. 
Van simpele oefenpanelen tot installatiebordessen en een compleet huis met meterkast, keuken, badkamer, woonkamer en kruipruimte. 

  

 

Techni Meubel is vooral actief binnen VMBO, MBO, HBO en WO 

 

Ambachtelijk maatwerk

Het bedrijfsleven weet Techni Meubel ook te vinden voor productietafels, al dan niet in hoogte verstelbaar, meettafels (die voldoen aan de richtlijnen voor EMC en ESD volgens het Ministerie van volksgezondheid, welzijn en sport) en productieproces-ondersteunende inpaktafels of andere klantspecifieke producten. Techni Meubel maakt maatwerk op ambachtelijke wijze tegen standaard prijzen .              

                                         Inpaktafel webshop (VanderLande) >                                                                             

 

  

Innovatieve producten

Naast het bestaande assortiment worden ook regelmatig innovatieve producten geproduceerd en aan het assortiment toegevoegd. Dit zijn producten die zijn ontworpen door gerenommeerde architecten, niet alleen voor de eerder genoemde onderwijsruimtes maar voor de scholenmarkt in zijn algemeen. Het betreft dan collegezaalmeubilair, 
aulameubilair dat multifunctioneel toepasbaar is, tafels met ingebouwde computer (die geen warmte ontwikkelt, geen geluid maakt en maar 11 watt stroom gebruikt, dus in ieder lokaal op 1 WCD aan te sluiten is) voor het digitaal toetsen. En ook voor bedrijven worden zeer specialistische producten ontwikkeld om nog sterker onderscheidend in de markt te kunnen opereren.

Multifunctioneel aulameubel (Mr Voss) 

         

     

Subsidies

Voor bedrijven als VanderLande, Thales, KPN en ASML worden verschillende unieke producten ontwikkeld waarvoor diverse subsidies zijn uitgekeerd vanwege de bijzondere eigenschappen.

< M2 desk PC-tafel t.b.v. digitaal toetsen

                                                   

Meer producten van Techni Meubel

Bekijk hier een greep uit de oplossingen in de meubilairlijn van Techni Meubel.

Geïnteresseerd in een bezoek aan Techni Meubel?

Het is mogelijk om samen met uw adviseur een bezoek te brengen aan Techni Meubel in Dongen. Van dichtbij zien hoe alle producten tot stand komen. Neem voor meer informatie contact op met uw adviseur.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Techni Meubel voor uw eigen organisatie? Neem dan contact op met uw adviseur of kijk op technimeubel.nl 

 

     

 

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • 100+ jaar ervaring
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Grootste assortiment
  • Direct uit voorraad leverbaar (m.u.v. meubilair, ICT & Science)