ICT & Multimedia

Schoolwebsite

Beheer de website van uw school makkelijk met SchoolWebsite

SchoolWebsite is dé gebruiksvriendelijke oplossing voor school- en bestuurswebsites. Websites die met SchoolWebsite zijn ontwikkeld, hebben een merkbaar doordachte vormgeving en zijn per definitie responsive (op elk apparaat goed te bekijken). Daarbij biedt SchoolWebsite een wereld aan mogelijkheden om uw website helemaal naar wens in te richten.

Compleet en betrouwbaar

SchoolWebsite wordt door meer dan 500 scholen en bovenschoolse besturen naar volle tevredenheid gebruikt. Speerpunten van schoolwebsite.nu zijn een goede vormgeving en beheergemak. Zo hebben scholen de mogelijkheid het beheer te delegeren en met meerdere personen aan de website te werken. Door het gemak van ‘beheer aan de voorkant’ kan iedereen eenvoudig zijn weg vinden en blijft de website altijd actueel.

Voordelen op een rij

  • Eenvoudig en makkelijk te beheren
  • Responsive design: website geschikt voor ieder device.
  • Gekoppeld aan gratis SchoolApp
  • SchoolWiki; de online oplossing voor uw huidige schoolgids
  • Teampagina: laat ouders op een overzichtelijke manier zien wie er op uw school werken.
  • Virtuele 360 graden tour: een imposant rondom-beeld van uw school en de verschillende groepen, met volop mogelijkheden om extra informatie toe te voegen.

Bent u op zoek naar een totaaloplossing?

Merkt u ook dat er vaak dubbel werk wordt gedaan bij het invoeren van informatie? Dat uw boodschap niet iedereen op het juiste moment bereikt? En dat die boodschap ook niet via alle kanalen eensluidend is? Dan is SchoolWapps precies wat u zoekt.

Alles in één

SchoolWapps, speciaal voor het onderwijs ontwikkeld, is een unieke suite van vijf componenten (website, app, publicatiebord, intranet en dashbord) die samen een online totaaloplossing vormen. Slimme koppelingen zorgen ervoor dat informatie automatisch wordt gedeeld en uitgewisseld tussen de diverse componenten. Zo hoeft alles maar één keer te worden ingevoerd en bent u verzekerd van consistentie in al uw informatiedragers.

MOO koppeling

  MOO (Mijn Omgeving Online) is de persoonlijke online leer- en werkomgeving voor het onderwijs. Via een single sign-on-functie kunnen leerkrachten inloggen in MOO, doorklikken naar de schoolwebsite en deze direct beheren.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over SchoolWebsite of de totaaloplossing SchoolWapps contact op met uw adviseur.  

Bent u benieuwd hoe SchoolWapps er in de praktijk uitziet? Hoe het werkt en ‘aanvoelt’? Vraag dan nu een gratis demo aan en ervaar direct de voordelen van de ongekende samenhang tussen de elementen.

 

 

 

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • 100+ jaar ervaring
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Grootste assortiment
  • Direct uit voorraad leverbaar (m.u.v. meubilair, ICT & Science)