Dell Latitude 3350 | Pentium | SSD HICT1754617

Onze excuses, dit product is niet meer leverbaar.
Wellicht hebben we een vergelijkbaar product in onze webshop.
Algemeen

Geniet van de kwaliteit van Dell computers. De configuraties bij Heutink ICT zijn speciaal samengesteld voor het onderwijs. De robuuste Dell Latitude 3350 is een compacte 13.3” notebook met Intel Pentium processor, 4 GB werkgeheugen en 128 GB SSD opslag.

De computer is zeer geschikt voor gebruik door leerlingen. Dankzij de hoogwaardige rubberen stootrand kan het systeem tegen een stootje. Tevens kan het volledig afgedichte keyboard en touchpad een paar druppels water verdragen. Met de handige LED balk aan de achterkant van het beeldscherm kan de leerkracht in één oogopslag zien of de leerling wel of niet met het internet verbonden is. Het systeem wordt geleverd inclusief 1 jaar On-site garantie.

Deze computer is gecertificeerd voor het Deklas.nu netwerk.

 

 

 

Kennis & inspiratie

Aan de slag met stop motion video

Geschreven op maandag 20 november 2017

Zo superstrak als de video's van Aardman Studio, dat gaat lastig worden. Maar kinderen kunnen heel goed uit de voeten met stop motion technieken om filmpjes te maken. In dit artikel vertellen we u wat de belangrijkste punten zijn om rekening mee te houden zodat u deze boeiende werkvorm morgen al in kunt zetten.
Lees verder

Chromebook spiekbrief

Geschreven op dinsdag 26 september 2017

Wilt u het maximale halen uit Chromebooks? Download dan onze spiekbrief voor handige tips in één oogopslag.
Lees verder

G Suite for Education: een elftal mogelijkheden

Geschreven op maandag 18 september 2017

Hebben uw leerlingen en leerkrachten al toegang tot G Suite for Education, de gratis digitale gereedschapskist van Google? Met deze apps, die volledig zijn gebouwd voor samenwerken en interactie, zijn scholen in staat dingen te bereiken die een paar jaar geleden nog ondenkbaar waren. Vandaag bekijken we een aantal mogelijke toepassingen van de verschillende apps binnen G Suite for Education.
Lees verder