Dell Optiplex 3040 SSF | i3 | SSD HICT1754609

Onze excuses, dit product is niet meer leverbaar.
Wellicht hebben we een vergelijkbaar product in onze webshop.
Algemeen

Geniet van de kwaliteit van onze Dell computers. De configuraties bij Heutink ICT zijn speciaal samengesteld voor het onderwijs. De Optiplex 3040 SFF is een smalle desktop met een krachtinge Intel Core i3 processor, snelle 128 GB opslag en DVD speler en brander.

De computer is zeer geschikt voor gebruik door leerlingen. Het systeem wordt geleverd inclusief toetsenbord en muis en 3 jaar On-site garantie.

Deze computer is gecertificeerd voor het Deklas.nu netwerk.

 

 

 

Kennis & inspiratie

Aan de slag met stop motion video

Geschreven op maandag 20 november 2017

Zo superstrak als de video's van Aardman Studio, dat gaat lastig worden. Maar kinderen kunnen heel goed uit de voeten met stop motion technieken om filmpjes te maken. In dit artikel vertellen we u wat de belangrijkste punten zijn om rekening mee te houden zodat u deze boeiende werkvorm morgen al in kunt zetten.
Lees verder

Chromebook spiekbrief

Geschreven op dinsdag 26 september 2017

Wilt u het maximale halen uit Chromebooks? Download dan onze spiekbrief voor handige tips in één oogopslag.
Lees verder

G Suite for Education: een elftal mogelijkheden

Geschreven op maandag 18 september 2017

Hebben uw leerlingen en leerkrachten al toegang tot G Suite for Education, de gratis digitale gereedschapskist van Google? Met deze apps, die volledig zijn gebouwd voor samenwerken en interactie, zijn scholen in staat dingen te bereiken die een paar jaar geleden nog ondenkbaar waren. Vandaag bekijken we een aantal mogelijke toepassingen van de verschillende apps binnen G Suite for Education.
Lees verder