Predia Flex360 | Voordeelbundel HICT1710810

Onze excuses, dit product is niet meer leverbaar.
Wellicht hebben we een vergelijkbaar product in onze webshop.
Algemeen

De Predia Flex360 is nu ook leverbaar in een aantrekkelijk geprijsde bundel! Deze voordeelbundel bestaat uit de laptop, een stevige Case Logic opbergtas en een bedrade muis van HP. De Predia Flex360 laptop is medio mei leverbaar.

De Predia Flex360 is een ongekende hybride krachtpatser en dé aanvulling wanneer het gaat over mobiel lesgeven. Het apparaat is een laptop en tablet in één.

Gebruik de Flex360 in combinatie met het toetsenbord en u heeft een volwaardige laptop. Het touchscreen kunt u geheel naar achteren klappen. In een handomdraai verandert u het apparaat in een tablet voor flexibel onderwijs. Daarbij is de Flex360 slechts 11.6" groot en erg licht. De laptop beschikt over een Celeron processor, 2 GB werkgeheugen en 500 GB HDD opslag.

De computer is zeer geschikt voor gebruik door leerlingen. Het systeem wordt geleverd inclusief 2 jaar Carry-in garantie waarvan 1 jaar op de batterij. Deze computer is gecertificeerd voor het deKlas.nu netwerk.

 

 

 

Kennis & inspiratie

Aan de slag met stop motion video

Geschreven op maandag 20 november 2017

Zo superstrak als de video's van Aardman Studio, dat gaat lastig worden. Maar kinderen kunnen heel goed uit de voeten met stop motion technieken om filmpjes te maken. In dit artikel vertellen we u wat de belangrijkste punten zijn om rekening mee te houden zodat u deze boeiende werkvorm morgen al in kunt zetten.
Lees verder

Chromebook spiekbrief

Geschreven op dinsdag 26 september 2017

Wilt u het maximale halen uit Chromebooks? Download dan onze spiekbrief voor handige tips in één oogopslag.
Lees verder

G Suite for Education: een elftal mogelijkheden

Geschreven op maandag 18 september 2017

Hebben uw leerlingen en leerkrachten al toegang tot G Suite for Education, de gratis digitale gereedschapskist van Google? Met deze apps, die volledig zijn gebouwd voor samenwerken en interactie, zijn scholen in staat dingen te bereiken die een paar jaar geleden nog ondenkbaar waren. Vandaag bekijken we een aantal mogelijke toepassingen van de verschillende apps binnen G Suite for Education.
Lees verder