ACTIE: Structuurroller | Beleduc | 5-delig HEY66050

Onze excuses, dit product is niet meer leverbaar.
Als alternatief kunt u artikel 524378 bestellen.
Algemeen

Met deze rollers brengt je een patroon aan in zand of klei. De rollers hebben de volgende afmetingen: 15 x 18 x 8 cm (l x b x h) en ze zijn geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden.

U krijgt geleverd: Een set met 5 structuurrollers met ieder een eigen structuur.Details

Met de structuurrollers is het mogelijk om wegen te vormen of zandkastelen met patronen te versieren. Dit geeft de kinderen veel ruimte voor creativiteit. De 5 verschillende structuren maken het product extra divers.

In het kort:

  • 5 structuurrollers
  • diverse patronen
  • vanaf 18 maanden
 

 

 

Kennis & inspiratie

Recensie: Magnetisch ontwerpbord van Educo

Geschreven op dinsdag 19 februari 2019

Natascha Boertien is leerkracht in groep 3/4 en heeft het Magnetisch ontwerpbord getest in haar klas. Benieuwd naar haar ervaringen in de klas? Lees er alles over in haar blog.
Lees verder

Twickto: constructiespeelgoed voor oneindig bouwplezier

Geschreven op maandag 30 april 2018

Twickto is hèt constructiespeelgoed voor oneindig speelplezier. Het is niet alleen erg leuk, maar het stimuleert ook talentontwikkeling. Voor wij-spelen.nl heeft Liesbeth Simonse de Educatieve Set L van Twickto onder de loep genomen. Hoe reageerden de kinderen uit haar klas op de gekleurde bouwstenen? En konden ze overweg met de Twicks, Bricks en Twicktool? Lees de hele recensie hier.
Lees verder

Juf Esther en juf Nienke nemen u mee naar buiten

Geschreven op maandag 26 maart 2018

Niet alleen in de pauze, maar ook tijdens de reken- of taalles naar buiten? Juf Esther en Nienke nemen elke vrijdag de leerlingen mee naar buiten en delen hun leuke ideeën graag met anderen. Via handige video’s brengen ze de les in beeld. Toch liever een les op papier? Download ‘m hier.
Lees verder