Groot rollend wiel | Grimm's | Zwart wit 118879

Algemeen

Een groot zwart / wit wiel van Grimms met belletje en kralen in regenboogkleuren. Het wiel heeft een diameter van Ø 15 cm en is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

U krijgt geleverd: Een groot rollend wiel met kralen en een belletje.Details

Dit grote wiel van Grimm’s is duurzaam speelgoed voor kinderen vanaf 1 jaar. Dit houten wiel met balletjes en een belletje aan de binnenkant is geweldig om mee over de grond te rollen. Daarnaast is het ook geschikt als rammelaar. Speelgoed waar kinderen worden uitgenodigd om te observeren, zich te verplaatsen en te luisteren. Grimm's is educatief en rijk gekleurd speelgoed van hout. Het wordt gemaakt van Europees hout uit duurzaam beheerde bossen. De verf is op waterbasis en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm voor speelgoed EN-71.

In het kort:

  • Grimms groot rollend wiel
  • stimuleert de fijne motoriek
  • ondersteunt in vorm- en kleurherkenning
Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Twickto: constructiespeelgoed voor oneindig bouwplezier

Geschreven op maandag 30 april 2018

Twickto is hèt constructiespeelgoed voor oneindig speelplezier. Het is niet alleen erg leuk, maar het stimuleert ook talentontwikkeling. Voor wij-spelen.nl heeft Liesbeth Simonse de Educatieve Set L van Twickto onder de loep genomen. Hoe reageerden de kinderen uit haar klas op de gekleurde bouwstenen? En konden ze overweg met de Twicks, Bricks en Twicktool? Lees de hele recensie hier.
Lees verder

Juf Esther en juf Nienke nemen u mee naar buiten

Geschreven op maandag 26 maart 2018

Niet alleen in de pauze, maar ook tijdens de reken- of taalles naar buiten? Juf Esther en Nienke nemen elke vrijdag de leerlingen mee naar buiten en delen hun leuke ideeën graag met anderen. Via handige video’s brengen ze de les in beeld. Toch liever een les op papier? Download ‘m hier.
Lees verder

Spelen met ballen, parachutes of balanceerringen, maar dan anders!

Geschreven op maandag 26 maart 2018

Op zoek naar leuke spelactiviteiten voor in de opvang of voor in de gymzaal? Matthijs Jansen van De Spelles is met onze materialen aan de slag gegaan en heeft een aantal leuke spelsuggesties bedacht die net even anders zijn dan we gewend zijn. Benieuwd naar zijn spelsuggesties?
Lees verder