Groot rollend wiel | Grimm's | Zwart wit 118879

Onze excuses, dit product is niet meer leverbaar.
Wellicht hebben we een vergelijkbaar product in onze webshop.
Bekijk hier meer artikelen uit dezelfde categorie.
Algemeen

Een groot zwart / wit wiel van Grimms met belletje en kralen in regenboogkleuren. Het wiel heeft een diameter van Ø 15 cm en is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

U krijgt geleverd: Een groot rollend wiel met kralen en een belletje.Details

Dit grote wiel van Grimm’s is duurzaam speelgoed voor kinderen vanaf 1 jaar. Dit houten wiel met balletjes en een belletje aan de binnenkant is geweldig om mee over de grond te rollen. Daarnaast is het ook geschikt als rammelaar. Speelgoed waar kinderen worden uitgenodigd om te observeren, zich te verplaatsen en te luisteren. Grimm's is educatief en rijk gekleurd speelgoed van hout. Het wordt gemaakt van Europees hout uit duurzaam beheerde bossen. De verf is op waterbasis en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm voor speelgoed EN-71.

In het kort:

  • Grimms groot rollend wiel
  • stimuleert de fijne motoriek
  • ondersteunt in vorm- en kleurherkenning
 

 

 

Kennis & inspiratie

Recensie: Magnetisch ontwerpbord van Educo

Geschreven op dinsdag 19 februari 2019

Natascha Boertien is leerkracht in groep 3/4 en heeft het Magnetisch ontwerpbord getest in haar klas. Benieuwd naar haar ervaringen in de klas? Lees er alles over in haar blog.
Lees verder

Twickto: constructiespeelgoed voor oneindig bouwplezier

Geschreven op maandag 30 april 2018

Twickto is hèt constructiespeelgoed voor oneindig speelplezier. Het is niet alleen erg leuk, maar het stimuleert ook talentontwikkeling. Voor wij-spelen.nl heeft Liesbeth Simonse de Educatieve Set L van Twickto onder de loep genomen. Hoe reageerden de kinderen uit haar klas op de gekleurde bouwstenen? En konden ze overweg met de Twicks, Bricks en Twicktool? Lees de hele recensie hier.
Lees verder

Juf Esther en juf Nienke nemen u mee naar buiten

Geschreven op maandag 26 maart 2018

Niet alleen in de pauze, maar ook tijdens de reken- of taalles naar buiten? Juf Esther en Nienke nemen elke vrijdag de leerlingen mee naar buiten en delen hun leuke ideeën graag met anderen. Via handige video’s brengen ze de les in beeld. Toch liever een les op papier? Download ‘m hier.
Lees verder