Regenboogcirkel | Grimm's | Regenboogkleuren 118841

Onze excuses, dit product is niet meer leverbaar.
Wellicht hebben we een vergelijkbaar product in onze webshop.
Bekijk hier meer artikelen uit dezelfde categorie.
Algemeen

Bouw torens, paleizen en kleurrijke bruggen. Sorteer de bogen op kleur of grootte en combineer deze gigantische blokkenpuzzel met Grimm's blokken kleurencirkel en met al je andere speelgoed om complete speelwerelden te maken die je zelf bedenkt. De blokken hebben een basismaat van 4 cm. Het frame heeft een diameter van 42 cm. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

U krijgt geleverd: een frame met daarin 10 cregenboogvormige blokken.Details

Stapel de blokken, verbind de blokken of maak tunnels. Heel veel speelmogelijkheden met de blokken van de regenboogcirkel van Grimm's. De regenboogcirkel is ook prima te combineren met de andere producten van Grimms. Grimm's is educatief en rijk gekleurd speelgoed van hout. Het wordt gemaakt van Europees hout uit duurzaam beheerde bossen. De verf is op waterbasis en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm voor speelgoed EN-71.

In het kort:

  • Grimm's regenboogcirkel
  • stimuleert de fijne motoriek
  • ondersteunt in vorm- en kleurherkenning
 

 

 

Kennis & inspiratie

Recensie: Magnetisch ontwerpbord van Educo

Geschreven op dinsdag 19 februari 2019

Natascha Boertien is leerkracht in groep 3/4 en heeft het Magnetisch ontwerpbord getest in haar klas. Benieuwd naar haar ervaringen in de klas? Lees er alles over in haar blog.
Lees verder

Dier doku: een goede aanvulling op de spelletjeskast

Geschreven op donderdag 26 april 2018

Voor wij-spelen.nl heeft Aletta Geuze Dier doku in haar klas ingezet. "Dier doku heeft een net wat andere insteek dan de meeste spellen". Lees haar recensie.
Lees verder

Haal meer uit: Figurovorm van Educo

Geschreven op woensdag 11 oktober 2017

In de "Haal meer uit ..." serie laten we voorbeelden uit de praktijk zien om net dat beetje verdieping te geven aan onze bestaande materialen. Vandaag laat juf Janet zien hoe u een eigen draai geeft aan Figurovorm van Educo.
Lees verder