3D Printer Ultimaker original | Starterspakket 22750

Dit artikel is momenteel niet bestelbaar via de webshop.
Algemeen

Totaalpakket 3D-printen voor het onderwijs.
De jarenlange ervaringen van Heutink als schoolleverancier en de 3D-studio van Pampus hebben geresulteerd in een totaalpakket 3D-printen voor het onderwijs. Met de didactische mogelijkheden als bevorderen van ruimtelijk inzicht, analytisch denken, analyseren van producten en productieprocessen, programmeren, creativiteit en vormgeving wordt gewerkt conform de Kerndoelen Basisonderwijs 41 en 42.
Ondertussen worden spelenderwijs ervaring en kennis opgedaan op het gebied van informatieverwerking en het communiceren en uitwisselen van ideeën met communities en internetforums. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor taalverwerving en rekenen door de presentatie van ontworpen en geprinte producten.
Onderdeel van het pakket is de website www.3Dleerlijn.nl waar u een heldere handleiding en instructiefilm vindt voor de eerste stap bij de installatie t/m het downloaden van ontwerpprogramma's en verdere relevante informatie. De didactische aanpak begint heel gestructureerd waardoor vrijwel alle leerlingen aan de slag kunnen. Het geeft vervolgens een scala aan uitdagingen voor het zelf programmeren van ontwerpen. Daarna waaiert de leerlijn uit voor oudere en getalenteerde leerlingen met alle informatie en mogelijkheden van internet.

Inhoud starterspakket:
- 3D-printer inclusief unicontrollerkit, compleet gemonteerd en klaar voor gebruik
- 1 rol PLA Filament
- online gebruikershandleiding en een Nederlandse handleiding met duidelijke stap voor stap uitleg
- USB-kabel voor software updates
- rol tape om het printplateau mee af te dekken
- smeerolie
- inbussleutel

 

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • 100+ jaar ervaring
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Grootste assortiment
  • Direct uit voorraad leverbaar (m.u.v. meubilair & ICT)