Kennis & inspiratie


INSPIRATIE voor uw organisatie

Heeft u onze inspiratieboeken Inspiratie voor uw inrichting en Alles voor de onderbouw al bekeken? Met deze online aanvulling sluiten wij aan bij deze mooie boeken en willen wij u inspireren aan de hand van praktijkvoorbeelden. Referenties, achtergrondverhalen, tips, ideeën en handige downloads, allemaal aan de hand van herkenbare ruimtes en activiteiten. Binnenkijken bij de buren, horen hoe anderen te werk gaan, verassende en inspirerende oplossingen, invalshoeken en ideeën.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier inspiratie voor uw inrichting of Bekijk hier Alles voor de onderbouw


Informatiemiddagen Taal in Marum en Etten-Leur

Geschreven op woensdag 19 oktober 2016

Bent u op zich aan het oriënteren op een nieuwe taalmethode? In één middag maakt u kennis met de nieuwste taalmethodes van dit moment tijdens onze informatiemiddagen Taal. U bent van harte welkom in Marum en Etten-Leur.
Lees verder

Taal, maar dan anders!

Geschreven op dinsdag 7 juni 2016

Maak kennis met nieuwe verfrissende taalmaterialen en breid uw taalaanbod op een snelle en leuke manier uit. Speel samen een taalkwartet, oefen je werkwoordspelling met Warrige Woorden of kies één van de vele Piccolo kaarten. Bezig met Taal op een andere manier!
Lees verder

Taal in beeld bestaat 10 jaar en trakteert

Geschreven op vrijdag 25 maart 2016

Zwijsen trakteert met een eenmalige jubileumactie! Gratis software in schooljaar 2016-2017 en taal- en werkboeken en uitlegkaarten met flinke korting.
Lees verder

E-learning uitgelicht | NIEUW | Leerlijnen Taal: de basis

Geschreven op vrijdag 8 januari 2016

Nieuwe e-learningmodule voor leerkrachten die op zoek zijn naar methode-onafhankelijke leerlijnen voor het vakgebied Taal. In deze module worden alle leerlijnen en kerndoelen voor Taal uitgelicht.
Lees verder