Kennis & inspiratie


INSPIRATIE voor uw organisatie

Heeft u onze inspiratieboeken Inspiratie voor uw inrichting en Alles voor de onderbouw al bekeken? Met deze online aanvulling sluiten wij aan bij deze mooie boeken en willen wij u inspireren aan de hand van praktijkvoorbeelden. Referenties, achtergrondverhalen, tips, ideeën en handige downloads, allemaal aan de hand van herkenbare ruimtes en activiteiten. Binnenkijken bij de buren, horen hoe anderen te werk gaan, verassende en inspirerende oplossingen, invalshoeken en ideeën.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier inspiratie voor uw inrichting of Bekijk hier Alles voor de onderbouw


Muziekmiddag in Rijssen

Geschreven op woensdag 15 maart 2017

Naast de ontwikkeling op cultureel, muzikaal gebied, draagt muziek ook bij aan de sociaal emotionele vorming van een kind. In samenwerking met Blink en Eigenwijs digitaal organiseert Heutink op woensdag 19 april een speciale muziekmiddag. Komt u ook?
Lees verder

Inspiratiemiddag onderbouw in Ede

Geschreven op dinsdag 14 maart 2017

Op woensdag 12 april organiseert Heutink een inspiratiemiddag voor iedereen die met jonge kinderen werkt. Kom meer te weten over o.a. verschillende kleutermethodes, nieuwe ontwikkelingsmaterialen en onderzoekend en ontwerpend leren bij de kleuters.
Lees verder

Inspiratiemiddag onderbouw in Rijssen

Geschreven op dinsdag 14 maart 2017

In één middag ondergedompeld worden in allerlei leuke en actuele onderwerpen voor het kleuteronderwijs? Op woensdag 5 april organiseert Heutink een inspiratiemiddag met verschillende informatieve en inspirerende workshops.
Lees verder